Posted on / by Azimut / in Impresii din team building

Team building Marquardt

Pe data de 3 august am organizat un team building impreuna cu echipa Marquardt, intr-o locatie noua pentru noi: Pensiunea Lacul de Argint din Gura Raului, jud. Sibiu (detalii AICI).

Cei 21 de participanti au discutat, si-au povestit amintiri de mult apuse, au licitat, s-au incapatanat, au ras, au fost seriosi, au alergat, au sarit garduri, au avut incredere unii in altii (legati la ochi), au luat initiativa, s-au coordonat, au castigat si dupa toate astea parca inca mai aveau energie!

Interesanta a fost ”Licitatia franceza”, unde cateva persoane au pierdut, iar altele au castigat, insa important a fost momentul in care au realizat ca, de fapt, cel mai constructiv ar fi sa gandeasca impreuna, nu sa liciteze separat. Ne-am bucurat sa auzim concluzii legate de faptul ca valoarea ar fi mai mare in echipa decat castigul individual.

La amiaza ne-am impartit in echipe – si intre noi fie vorba – competitia chiar a fost stimulanta! Am pornit impreuna intr-un traseu provocator, unde s-a vazut ca participantii chiar stiu sa rada si sa lucreze impreuna. Fiind in toiul verii va dati seama ca ”ne-am jucat” sub un soare destul de puternic. Cu toate astea activitatile au captat serios atentia si capacitatea de implicare a tuturor.

IMG_5946

Trebuie sa mentionam ca la un moment dat, legati la ochi fiind, participantii s-au apropiat foarte mult de marginea unei vai. noroc cu domnul Ioan, care cunoaste destul de bine natura si care a schimbat directia, membrii echipei alegandu-se doar cu citeva crengi de mar peste cap. Oricum, toate acestea s-au intamplat intr-un timp relativ scurt, echipa terminanad proba foarte repede!

Spre sfarsit oboseala si caldura tindeau sa incetineasca activitatea noastra, insa ne-am bucurat pe deplin de prezenta energica a participantilor, ce ne-au determinat sa fim chiar mai activi decat la inceputul programului.

Multumim pentru rezistenta si implicarea de care ati dat dovada!

Tags: